Kullan Myynti Kokemuksia

Olen myynyt viimeisen viiden vuoden aikana varmasti lähemmäs 30 romukultaerää. Aluksi minun oli tapana viedä kulta lähimpään kultasepänliikkeeseen, mutta kokeiltuani ensimmäisen kerran postin kautta tilattavaa myyntipakettia en ole enää jaksanut kivijalkaan kävellä.

Myyntipaketin hyviä puolia on se, että kultaa ostavat yritykset lähettävät myyntipaketit ilmaiseksi ja palautuskuorissa on kunnon vakuutukset ja postimaksut valmiiksi maksettu. ​

Pitkän aikaa käytin pelkästään Kultapisteen palveluita ja Kultapisteestä on pelkkää hyvää sanottavaa. Minulla oli jokunen aika sitten isompi erä romukultaa myytäväksi ja päätin sitten kokeilla muitakin palveluntarjoajia. Myykulta ja Nettikulta tarjosivat ainakin silloin lahjakortteja kaupan päälle se oli mukava bonus kun kullasta maksettava hinta ja palvelun nopeus olivat myös kohdallaan.

Edellä mainittujen lisäksi myin kultaa myös parille muulle tunnetulle kullanostajalle, mutta näiden palvelunlaatu ei ollut aivan yhtä hyvää. Kirjoitin sitten omien kokemusteni perusteella myyjän oppaan kullan myyntiä varten, jossa olen myös arvostellut viiden kullanostajan palvelut.

KULLAN MYYNTI |MYYJÄN OPAS

Katso kirjoittamani opas romukullan myynnistä, jossa kerron omakohtaisista kokemuksistani eri palveluntarjoajien kanssa. Katso opas!